vineri, 26 septembrie 2008

Bloguri în haine vintage



Serbet, dulceata de trandafiri, esarfa cu buline, rochie de dantela, viniluri, rock&roll, Cadillac...
Toate acestea au fost echivalentul a ceea ce astazi inseamna ipod, performance, blugi skinny, balerini, si cam tot ce este considerat ca fiind foarte cool, fashionable si actual.
Acum ni se par passe, dar suspinam cu nostalgie si admiratie cand, pe strada, o doamna foarte cocheta n-a tinut pasul cu vremurile noastre, ci cu ale ei, si ne arata cam care era trendul acum 30-40 de ani.
Atunci oamenii isi scriau impresiile in carnetele, pe foi parfumate, acum, totul se intampla pe blog...
Citeste mai multe despre hainele vintage si blogurile pasionate de aceasta tema in numarul de octombrie al revistei.
Mai multe detalii pe site, pe 1 octombrie.
Text: Catalina Bolozan
Foto: Roald Aron
Sursa: tabu

update: pe site-ul tabu e anuntat acum si evenimentul nostru. Pentru mai multe detalii, click aici.

v4vintageshop@gmail.com

joi, 25 septembrie 2008

Cu ce v-asteptam la targul V for Vintage (?)



Nici noi nu mai stim foarte bine, pentru ca, imediat ce le-am spus sa se pregateasca de poza, brosele, cerceii, cameele, acele de esarfa, gentutele de bal, bratarile, mozaicurile, medalioanele, ochelarii de soare, plicurile si portofelele, rochiile, camasile, capoturile, sortuletele si salopetele s-au strecurat prin toate colturile, pe principiul cu cat mai intunecos cu-atat mai bine. Ia-le de unde nu-s! Cica nu sunt gata de poza: mai e loc de lustruit, de apretat, de calcat un volan.
Ce sa facem? Cu toanele nu-i de glumit, mai ales cand au cel putin 40 de ani de incapatanare. Le-am strans pe cateva, mai dezinvolte, si le-am promis ca vor fi vedete.
Iata-le! Sunt doar o parte mica dintre minunile cu care o sa va intampinam la targul V for Vintage si va promitem ca si restul se vor lasa de glume pana atunci.


v4vintageshop@gmail.com

luni, 22 septembrie 2008

Vine vine V 4 vintage!


Pentru ca ati fost cuminti si nu ati schimbat canalul, ne tinem de promisiune cu detaliile legate de targ:

Pregatiti-va pentru vintage, retro, 80s-90s, SH, handsmade, accesorii si antichitati, pentru mini-colectii vintage din partea designerilor participanti, pentru un concurs “best outfit”, pentru carti in tema si pentru muzica din alte decade.

Cu cine: Vintage Boutique, Vintaggeria, Evintage, V4vintage Shop, Eclectic Factor, Atelier Aiurea, Naïve Design, Mademoiselle Vintage, Vintage My Love, Cooperativa 89, Biba Bazar, Umbreluta De Dantela, Bunch Of Stuff, Tricksbox, Burp, Buburuze, Pikaciuka, Gentile Silviei, Maimutica Zambitoare, Virginia Toma, Cercei Unici, Octombrie, Dana Stuff, Zvinca, Zasha, Andreea Badala, Mihaela Tarhuna, Mia Vintage, Noi Media Print.

Designeri cu colectii speciale vintage: Carla Szabo, Ana Alexe, Kristina Dragomir, George Neagu, Claudia Castrase, Agatha Blanck, Circuit Bored.

Unde: Cafepedia, str. Pictor Arthur Verona nr. 2

Cand: sambata, 11 octombrie

12:00 si 20:00: expozitie cu vanzare

Dupa 20:00: petrecere vintage cu DJ Camil

Dress code: vintage

Intrare: 10 RON, cu o bautura inclusa.

Un eveniment pentru cunoscatori, pentru placerea ochilor educati si a trupurilor care stiu sa se imbrace si sa se miste in forme dezirabile.


v4vintageshop@gmail.com