miercuri, 20 august 2008

Mare eveniment mare!



Si pentru ca nu ne plac cliseele verbale, ganditi-va la "mare" ca in sintagmele "mare cat China", "mare ti-e puterea, Doamne", "marea Adriatica" etc.

Acum ca am eliminat acest potential semn de intrebare, sa elucidam inca un pic din mister...

Mare eveniment vintage... mare!

Asa cum pentru unii luna octombrie aduce bilantul restantelor din toamna sau prima raceala din an, asa pentru noi (si mai ales pentru voi) 11 octombrie vine cu inca un KO incasat de fanii nostalgici ai consacratului stil "Bucurobor".
O victorie hotarata a dantelei vechi asupra adidasului Pumma decorat cu tinte turcoaz, a cameei patinate impotriva lantului de aur cat lantul de la bicicleta, a bustierei pin-up impotriva sutienului cu barete transparente - victorii materializate in cel mai mare targ vintage al anului.

Ce trebuie sa retineti:
Organizam un (mare, mare, mare) vintage fair.
Cand? Pe 11 octombrie.
Unde? La Cafepedia, pe strada Pictor Arthur Verona, in Romana. O casa veche cu etaj, frumoasa si numai buna pentru un targ vintage.
Cu cine? Cu cele mai interesante bloguri vintage, cu designeri surpriza, cu tot felul de minuni si aventuri cum n-ati mai vazut... si mai ales cu voi toti, gata intorsi din vacanta, si cu toti cei care stiu sa recunoasca un chilipir si pe deasupra au si simtul umorului.

N-o facem singuri singurei, ci cu parteneri pe masura: Tabu, Radio Guerilla, 24FUN, J'adore.

Pentru curiosi vom anunta si mai multe informatii despre targul nostru tot aici pe blog, cat de curand. Stay tuned!



v4vintageshop@gmail.com