vineri, 20 februarie 2009

V for Vintage 2 features... Evintage

"Se poarta vintage: palarii din fetru, rochii din anii '20, ruj rosu (cui ii sta bine) sau paloarea damelor ce au nevoie de saruri. Prin urmare se poarta cumparaturile de vintage, in Porto Bello din Londra, in pietele de antichitati din Paris sau la targurile de vintage din Bucuresti. Sau online, pe evintage.ro


Si ca sa imbinam noul cu vechiul, in casti ar trebui sa se auda Koop cu melodia Come to me, in timp ce mouse-ul cauta cu frenezie una din rochiile bunicii de cand era tanara si semana cu Audrey Hepburn. 


La o prima cautare am dat peste un model Basler din anii '70 (100 ron), o rochie Betty Barclay din anii '80 (110 ron) roz bombon si cateva fuste in stilul Marylin Monroe, adica genul care s-ar invarti frumos la o pirueta sau s-ar ridica flirtand, la o rafala de vant mai jucausa. Printre produse se gasesc si marci ca Burberry, Salvatore Ferragamo sau un trenci din linia Junior Gaultier din anii '80. Iar pe "raftul" cu accesorii am descoperit manusi tricotate albe, cravate cu Mickey Mouse, esarfe inflorate pentru frantuzoaice, portmoneuri delicate pe care le si vad desfacute delicat de manusile de care vorbeam mai devreme. 


Din click in click am dat si peste poze de la evenimentele la care evintage a participat offline. Printre evenimente sunt targurile deja cunoscute printre melancolicele modei... iar una din poze o arata chiar pe solista Roisin Murphy "cotrobaind" printre hainele colorate expuse la B'estfest 2008."


(Ioana Mitu - Ziarul Financiar) 

fotografii: arhiva evintage

Ana Albulescu, Monica Ionescu, evintage


v4vintageshop@gmail.com