vineri, 27 februarie 2009

V for Vintage 2 features... Wardrobe Goodies
De ce Wardrobe Goodies?

Dulapul cu bunatati nu este doar o inventie. El chiar se afla in camera unei fetite (“fetita” pentru ca are inca un suflet de copil, desi nu mai e unul) indragostite de frumos si de frumosul care dureaza. In acest dulap, fetita agata pe umerase piese neperisabile de feminitate si asaza pe rafturi decenii intregi de stil, fara sa se poata satura vreodata.

Rochii inflorate, dungi si multe culori, dantela, posete de plimbare, esarfe si fundite, catifea, buline, margele si brose, pe toate le-a aranjat in dulapul ei, protejandu-le de timpul care ar vrea sa le distruga.

Fetita stie ca fiecare din lucrurile din dulapul ei are o viata proprie si un trecut pe care il tine ascuns in tesatura sa. Mai stie ca ea nu e nicidecum prima care le priveste cu atata bucurie si care le plimba pe strazi, prin cafenele, pe la teatru. Nu, si nici nu vrea sa fie ultima.

Fetita isi doreste ca din 11 aprilie, lucrurile ei dragi sa isi continuie povestea in dulapul altui iubitor de vintage, sa imprumute si din personalitatea acestuia si, in schimb, sa-si imbrace noul stapan in unicitatea unei epoci nemuritoare.

(Olivia Popica)

fotografii: arhiva personala a Oliviei Popica

Wardrobe Goodiesv4vintageshop@gmail.com