vineri, 22 mai 2009

Raspiua, un party retro cu mentosan, eugenii si Piticot


Vineri 22 mai, de la 9 seara zi Raspiua! in Popa Nan 82


Raspiua nu este doar o petrecere retro, ci o calatorie in timp, in anii '80 - '90, cu varietati muzicale, bacanie, oracol, mentosane si dedicatii.

Evenimentul organizat in Bucuresti pe 22 mai isi propune sa-i aduca laolalta pe cei care alergau cu bicicleta Pegas si jucau Leapsa ori Nu te supara frate si pe cei care faceau colectie cu surprizele de la guma Turbo.

Iti vei aminti de nimicurile din anii '80 si '90: eugenii, mileuri, Pepsi pe sub mana, tutungerie, Pif et Hercule, shopuri in valuta, Gala Desenului Animat, sireturi fosforescente, excursii la fabrica de paine, diapozitive cu povesti si... multe altele.

Raspiua fara muzica nu ar mai fi si nu s-ar mai povesti: in '80 si '90 nu existau cluburi de minimal sau afterhours, exista un singur "club" in care se asculta cam orice - rock, hip&hop, r'n'b, soul sau techno.

Soundul anilor copilariei si adolescentei generatiei de 25-35 sau 40 de ani va fi adus la viata, improspatat si livrat de unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ ai momentului.

Sunt asteptati la party nostalgicii, dar mai ales invingatorii care tin la trecutul lor, pentru ca stiu ca acesta le-a creionat viitorul. Esti chemat cu casetele cu muzica, cu poze din taberele de la Navodari si de la chefurile de atunci. Pana pe 20 mai poti trimite fotografii la adresa alina@dabuzz.ro, pentru a le proiecta la eveniment.

Biletele pentru evenimentul de vineri, 22 mai, ora 21.00, sunt disponibile la intrarea in Popa Nan 82 (o strada-nspre Hala Traian). Pretul unui bilet este de 15 lei si ofera acces la programul intregii seri.